Logo

 Tom van der Velde

Tom groot

Tom van der Velde (1946) is al veel jaren in diverse functies als vrijwilliger werkzaam binnen de Protestantse gemeente te Eelde-Paterswolde. Sinds 2002 is hij webmaster van de website van de Dorpskerk.

Fotograferen is een hobby die hij ook dienstbaar maakt aan de Dorpskerk: Tom treedt op als fotograaf in doopdiensten en bij andere evementen op het kerkelijk erf. Op bestuurlijk is hij jarenlang actief geweest als ouderling-kerkrentmeester in de kerkenraad en in het college van kerkrentmeesters.

Het geeft hem "een gevoel van voldoening om dit te mogen doen en daarmee een steentje bij te dragen aan het functioneren van onze (kerkelijke) dorpsgemeenschap”.

  


 

De medewerkers van de Dorpskerk

De Dorpskerk heeft een groot aantal vrijwilligers. Daar zijn we erg blij mee. Op sommige mensen kunnen we regelmatig, op andere af en toe een beroep doen. Er is een aantal 'professionals' dat de gemeente ondersteunt: In bestuur en pastoraat; als koster-beheerders; als cantor-organist. De webmaster en webredactie vindt u hieronder ook in beeld.

© 2020 - Dorpskerk Eelde