Inloggen

Wie zijn we?

 Vincent van Laar

Vincent groot

Vincent van Laar (1963) behaalde in 1984 aan het Utrechts Conservatorium het diploma orgel UM (uitvoerend musicus). In 1988 behaalde hij vervolgens aan het Koninklijk Conservatorium te ’s Gravenhage het diploma klavecimbel UM.

Sinds 1991 is Vincent werkzaam als cantor en organist van de Dorpskerk in Eelde. Hij begeleidt op orgel de wekelijkse eredienst, en rouw- en trouwdiensten. Daarnaast is hij dirigent van twee koren: de project-cantorij en het cantatekoor.

Naast de activiteiten in de Dorpskerk speelt Vincent orgel en klavecimbel in diverse orkesten en ensembles. In de zomermaanden geeft hij regelmatig orgelconcerten. Als orgeldocent is hij werkzaam bij de Evangelische Kirche, op verschillende plaatsen vlak over de grens.

Vincent houdt ervan om te werken met enthousiaste zangers die muziek een warm hart toedragen.
Maandelijks schrijft Vincent een blogje over een cantate of orgelwerk. (Link naar overzichtspagina samengesteld uit berichten met tag ‘Vincent van Laar’)

Voor meer informatie: www.vincentvanlaar.nl


De medewerkers van de Dorpskerk

De Dorpskerk heeft een groot aantal vrijwilligers. Daar zijn we erg blij mee. Op sommige mensen kunnen we regelmatig, op andere af en toe een beroep doen. Er is een aantal 'professionals' dat de gemeente ondersteunt: In bestuur en pastoraat; als koster-beheerders; als cantor-organist. De webmaster en webredactie vindt u hieronder ook in beeld.

 

Inloggen or Aanmelden