Kerstmarkt rondom Dorpskerk

Terwijl evenementen als de Eelder jaarmarkt, het Koepeltjesfestival en het Bloemencorso eerst nog voor de deur staan, wordt er al volop gewerkt aan een winterse activiteit in ons dorp. Op zaterdag 21 december vindt de eerste kerstmarkt van Eelde-Paterswolde plaats. Dit sfeervolle evenement wordt georganiseerd in en rondom de Dorpskerk en museum de Buitenplaats in Eelde. De organisatie is in handen van een werkgroep vanuit de kerk.

Tussen 16.00 en 20.00 uur verandert het gebied rondom de Dorpskerk in een echte kerstmarkt, met diverse kraampjes en lekkernijen. In de Dorpskerk zelf is een muzikaal programma van verschillende kleine en grotere ensembles, die allen akoestisch een optreden neerzetten. Onder het genot van een glaasje glühwein of warme chocolademelk kun je hier even neerstrijken om van de muziek te genieten.

Gezocht: standhouders!

Voor deze Kerstmarkt zijn we op zoek naar standhouders die een kraam willen huren om daarin hun artikelen in te verkopen. Denk hierbij aan lokale producten, kerststukjes, sieraden, kunst, alles in kerstsfeer. Het is nadrukkelijk geen rommelmarkt. Voor meer informatie of opgave: